OMA holder til i Sofiemyrveien 16. Butikken finner du ved å ta av fra Kongeveien og inn Sofiemyrveien. Kjør forbi Coop Extra, ta til høyre og fortsett cirka 150 meter.

Vi gir brukte gjenstander en ny mulighet!

Alt vi selger hos OMA, er gjenstander som givere har donert. Du kan levere gjenstander i butikkens åpningstid. Vi tar imot bøker, ting og tang, sykler, møbler, sportsutstyr, bilder, lamper, tepper, klær, sko, og vesker – og mye annet. Vi klargjør alt i verkstedene våre før vi setter det ut i butikken. 

Har du klær å donere til oss? Da ønsker vi at de er rene og uten hull og flekker. Takk!

Hvem kan hente?

Har du ikke mulighet til å levere selv, kan du ta kontakt med OK Service på telefon 404 00 194. De kan hente gjenstander som de enten leverer til OMA eller som avfall til miljøstasjonen. Ring OK Service for et pristilbud. OMA har ikke lenger mulighet til å tilby henting.

Hvem kan søke om arbeidspraksis hos OMA?

Er du arbeidsledig, bosatt i Oppegård og ønsker en tilpasset overgang til arbeidslivet, kan du søke om arbeidspraksis på OMA. Søknad om jobb skal gå via en av våre samarbeidspartnere; Psykisk helsetjeneste, Kvalifiseringssenteret, NAV Oppegård eller et annet NAV-kontor. Ta gjerne direkte kontakt med oss på tlf. 66 89 11 00 eller 92 666 131.

Fakta

  • Oppegård Miljø- og Arbeidstreningssenter (OMA) er en egen enhet under Vann, avløp og renovasjon
  • Vi klargjør gjenstander som kan brukes på nytt og selger dem i butikken
  • Dette skaper arbeidsplasser for mennesker som på en eller annen måte har falt utenfor det ordinære arbeidslivet
  • Totalt 15 personer kan jobbe her samtidig. De følges opp av tre ordinært ansatte arbeidsledere