Sykehjemmet har to avdelinger med til sammen 37 plasser. Fire plasser er forbeholdt korttidsopphold. Disse rommene er tomannsrom. I tillegg har sykehjemmet dagsenter for personer med demenssykdom.

God standard 

Bjørkås sykehjem ble bygget i 1956. I 1971 ble sykehjemmet utvidet mot nord og i 1982 ble det bygget på en vestfløy. I 1996 ble Bjørkås fullstendig rehabilitert. Rommene er enkle og de fleste har eget bad. Flere av rommene er pusset opp det siste året og er lyse og trivelige.

Avdelingene har eget kjøkken og stue med TV og plass til sosialt samvær. I første etasje har vi en hyggelig peisestue som kan brukes både i hverdagen og til spesielle anledninger som fødselsdager og lignende. Sykehjemmet er generelt røykfritt.

Rommene

Rommene er møblert med seng, nattbord, stol og kommode eller skap. De har antenneuttak for radio og TV samt trådløst internett. Beboere kan ta med seg egen mobiltelefon. Personalet hjelper også pasientene med å ringe fra våre bærbare telefoner.

Uteområder

På baksiden av sykehjemmet har vi et fint uteområde med hagemøbler og beplantning. Her anlegger vi også en urtehage. I tillegg har sykehjemmet en stor terrasse med flott utsikt. 

Hyggelig uteområde