– Vi gjør dette fordi vi trenger mange dyktige barnehagelærere i barnehagene våre, forteller kommunalsjefen. Å være barnehagelærer er en kompetanse vi verdsetter meget høyt og vi trenger mange av dem. I disse tider lyser vi ut flere ledige barnehagelærerstillinger.

Barna trenger de beste – vi trenger din hjelp

– Barna trenger de beste, og du kan hjelpe oss med å finne dem, sier han. Vi er på jakt etter flere dyktige barnehagelærere, og for å friste litt, så gir jeg bort tusen kroner for hvert tips som ender i fast ansettelse. Forutsetningen er at søkeren har oppgitt ditt navn i søknaden.  Dette gjelder for perioden frem til 31. juli i år.

– Oppegård trenger mange dyktige barnehagelærere – for barnas fremtid og oppvekst. Det håper jeg at du kan hjelpe oss med, sier kommunalsjefen. Alle ledige stillinger annonser vi på våre egne nettsider, Oppegård kommune/ledige stillinger.

Gode barnehager og dyktige folk

Vi er stolte av den gode jobben som gjøres for barna i barnehagene våre, og vi trenger flere gode kollegaer med på laget. Vi vil sørge for at de som blir ansatt vil vokse i jobben og vi vil selvfølgelig sørge for videre kompetansebygging ved behov.

Kamp om de beste

Vi vet at mange kommuner trenger den samme kompetanse og vi kjemper om de samme ressursene. Derfor prøver vi oss på noe nytt denne gangen med 1000-tipset.

Er det noe dere lurer på, så send oss en e-post.

Lykke til med tipsingen – det kan være lønnsomt!